Întrebări frecvente

Da, există un magazin în apropierea căminului, iar îngrijitorii pot ajuta la cumpărături dacă rezidentul are nevoie de ceva.
În funcție de locuri disponibile, putem primi noi locuitori în termen de 48 de ore, după obținerea documentelor necesare.
Da, primim, de asemenea, persoane în vârstă în timpul vacanțelor în familie și în timpul convalescenței după spitalizare. Termenii și condițiile de ședere sunt stabilite într-un contract pentru perioada solicitată de familie.
Da, conform legislației românești, putem găzdui persoane în vârstă de peste 65 de ani care au împlinit vârsta de pensionare.
Rudele îi pot vizita pe locuitorii căminului în fiecare zi între orele 16.30 și 18.00, fără a deranja restul locuitorilor sau a interfera cu activitatea căminului.
După ce a ajuns la un acord cu șeful instituției, ruda poate rămâne peste noapte în locuința persoanei care primește îngrijiri contra cost și poate rămâne în instituție timp de 10 zile fără întrerupere.
Serviciile de catering pentru vizitatori sunt oferite contra cost - dacă vă anunțați sosirea din timp.
În funcție de starea psihică a rezidentului vârstnic, acesta poate părăsi căminul cu o însoțitoare, după ce a informat administratorul.
Căminul poate găzdui rezidenți cu nevoi speciale de îngrijire. Nu putem accepta pacienți psihiatrici.
Da, îngrijirea rezidențială pe tot parcursul vieții este, de asemenea, o opțiune.
Scroll to Top